The entangled flower
livesessie  

"De kristalheldere stem van Fien Druyts, haar piano en altviool en de cello van Renke Van Impe zorgen voor een bloedmooie combinatie van neoklassieke melodieën en popklanken, die aanvoelt als een boswandeling in de herfst waarbij de bladeren knisperen onder je voeten"

- Luminous Dash

You lifted me up 
livesessie 

"Herfstige bossen maken hier plaats voor een rotsige kustlijn die enkel door de wind en de golven is uitgetekend"

-Luminous Dash

The sneaky maze 

albumhoes_thesneakymaze.png

"It slumbers through the air, and it hides the path that I want to take"

Voor de tweede single 'The Sneaky Maze' vond Kuusi inspiratie in de coronacrisis en hoe dit als een gigantisch doolhof een net rond ons spant. Net als bij de debuutsingle werd er voor de tweede single samengewerkt met producer Sasja Maekelberg. Er werd ook gebruik gemaakt van verschillende natuurgeluiden die in de single zijn gesampeld. Dit zorgt voor een rijke, atmosferische, gelaagde sound.

Could you 

couldyou_cover3.png

Om de desolate en frêle inhoud van deze debuutsingle in een muziekvideo kracht bij te zetten, trokken Fien en fotografe Femke den Hollander naar de opaalkust in Frankrijk. Ze zochten er het mooiste licht voor en na zonsondergang en -opgang. Het resultaat is een dekentje van de nacht voor je oren en ziel.

Float away 

Het lied ‘Float away’ is één van de oudste songs die Fien ooit schreef over nabijheid en tegelijkertijd ook afstand nemen.  Er is een live-sessie opgenomen in The Rua Room.

"De debuutsingle van Kuusi is er eentje om bij weg te dromen. Fien Druyts, die dit muzikaal project begeestert, heeft een muzikaal verfijnd stukje muziek geschreven."

-Luminous Dash